Nový rok – nové produkty: Ventilačná technológia od spoločnosti Schwank

Obrázok produktu vzduchotechnická jednotka aeroSchwank H-RI od spoločnosti Schwank.

Začiatkom roka 2020 uviedla spoločnosť Schwank nový produktový rad: Vzduchotechnické jednotky.

Schwank dokáže nielen vykurovať a chladiť, ale teraz aj vetrať. S vysoko účinnými ventilačnými systémami zo strechy alebo z interiéru. Špeciálna vec: Vzduchotechnické jednotky môžu poskytovať výmenu vzduchu, rekuperáciu tepla, kúrenie a chladenie v jednom – logické rozšírenie produktu, ktoré posilňuje našu pozíciu špecialistu na vnútornú klímu. Vzduchotechnické jednotky pracujú so systémom spätného získavania tepla a dodatočné teplo je možné spätne získavať pomocou integrovaného horáka, tepelných čerpadiel a pripojenia na teplovodný kotol. AeroSchwank H-RI môže byť vynikajúcim riešením na streche pre decentralizované vetranie budov bez akýchkoľvek potrubí. Viac informácií nájdete tu.

Späť

Viac noviniek

Používajú sa riešenia na vykurovanie a chladenie haly Schwank

Spoločnosť Schwank North America oslavuje 50. výročie

Novinky, Spoločnosť

Spoločnosť Schwank North America, ktorá je súčasťou globálnej rodinnej firmy, poskytuje energeticky účinné infračervené vykurovacie a vetracie systémy pre komerčné a priemyselné budovy. Spoločnosť má na trhu rozsiahly sortiment systémov HVAC a poskytuje aj projektovanie a konzultácie, aby zákazníkom zabezpečila vysokú úroveň komfortu, úspory energie a kvality.

Spoločnosť Schwank získala prestížne ocenenie za inovácie

Novinky, Spoločnosť

Magazín stern ocenil inovačných lídrov medzi stredne veľkými spoločnosťami a spoločnosť Schwank medzi nimi nesmie chýbať. Do hodnotenia boli zaradené všetky nemecké stredne veľké spoločnosti, ktoré predložili aspoň päť patentov. Na zozname 500 spoločností z 30 odvetví - od pohonných technológií až po výrobu zariadení - sa Schwank nachádza v kategórii vykurovanie, vetranie a chladenie.

Schwank predstavuje vysoko výkonný elektrický žiarič

Novinky, Spoločnosť

Spoločnosť Schwank, líder v oblasti vykurovacích technológií, prináša na trh novinku - elektrický infražiarič eSchwank S-18000, navrhnutý na splnenie vysokých požiadaviek moderných priemyselných a komerčných priestorov. Tento produkt zavádza novú éru v klimaticky neutrálnom vykurovaní.

Inovatívny priemyselný vodíkový žiarič geniumSchwank získal európsky patent

Novinky, Spoločnosť

Priemyselný vodíkový žiarič geniumSchwank získal oficiálny európsky patent. Tento míľnik nielenže potvrdzuje jedinečnosť a inovatívnosť systému, ale zároveň posilňuje jeho pozíciu v oblasti udržateľného priemyselného vykurovania.

Naše ocenenia

Na čo sme hrdí

Ocenenie „Die Welt Top 100“ pre spoločnosť Schwank GmbH.
Ocenenie „The Best of German Mittelstand“ pre spoločnosťSchwank GmbH.
Ocenenie „Industriepreis 2017“ pre spoločnosť Schwank GmbH.
Ocenenie „Großer Preis des Mittelstandes“ pre spoločnosť Schwank GmbH.