Svetová premiéra vo vykurovaní hál

ISH Frankfurt

Pod heslom "Revolúcia" predstavuje Schwank, odborník na inovatívne vykurovanie a chladenie hál, hneď niekoľko svetových premiér z oblasti technológie tmavých žiaričov a regulačnej techniky.

Pod heslom “Revolúcia” predstavuje Schwank, odborník na inovatívne vykurovanie a chladenie hál, hneď niekoľko svetových premiér z oblasti technológie tmavých žiaričov a regulačnej techniky.

S celým ohňostrojom noviniek a hneď dvomi svetovými premiérami sa Schwank predstavuje na tohtoročnom ISH v hale 8, stánok H63. Pod heslom “Revolúcia” a tomu aj prispôsobenou koncepciou stánku predstavuje tento popredný predajca infračerveného vykurovania hál takmer celú šírku energeticky úsporného vykurovania hál, vrátane plynových infračervených svetlých a tmavých žiaričov s kondenzačnou technikou, vrátovými clonami, plynovými tepelnými čerpadlami, regeneračnými kondenzačnými a tepelnými rekuperačnými systémami i aplikáciami pre flexibilné ovládanie.

Svetové premiéra novej generácie tmavých žiaričov

Svetovú premiéru oslavuje nová generácia tmavých žiaričov s názvom deltaSchwank. Inovatívne tmavé žiariče kombinujú modernú techniku ​​horákov s perfektne zladenou zmesou plynu a vzduchu. Zariadenie tak dosahujú hodnoty emisií spalín na úrovni moderných kondenzačných kotlov a zaručujú trvalo vysokú účinnosť modulácie, teda vykurovanie v prevádzke s čiastkovým zaťažením.

Inžinieri firmy Schwank sa sústredili predovšetkým na vývoj jednotky horáka. Tento prístup je u tmavých žiaričov jedinečný. Zmes plynu a vzduchu umožňuje teraz plynulú moduláciu pri súčasnom prispôsobení množstva spaľovacieho vzduchu a plynu. Tak sa zabráni zníženiu činiteľa sálania, resp. stupňa tepelnej účinnosti v prevádzke s čiastočným zaťažením, ten zostáva po celý rozsah regulácie rovnako vysoký, a dokonca ľahko stúpa. Prevádzkovateľom ponúka nízku spotrebu energie a nízke hodnoty NOx, ktorých bolo doteraz možné dosiahnuť iba pri moderných kondenzačných kotloch. A ten kto už zohľadňuje smernicu ErP pre rok 2018, ten si s novou generáciou horákov vyberie dvakrát tak dobre: ​​S účinnosťou k 1. 1. 2018 musia všetci výrobcovia uvádzať účinnosť (sezónna účinnosť) svojich systémov vykurovania v rámci EÚ. Produkty, ktoré nedosahujú minimálneho stupňa účinnosti stanovila komisia, sa od 1. 1. 2018 nesmú predávať.

Hodnota “sezónna účinnosť” sa skladá z kombinácie rôznych kritérií účinnosti. Okrem činiteľa sálanie sa posudzuje stupeň tepelnej účinnosti, možnosť regulácie žiariča a potreba pomocnej energie. A to nielen pri plnom zaťažení, stupeň účinnosti pri čiastočnom zaťažení predstavuje dokonca 85% výpočtu. Tmavé žiariče, ktoré sú ako deltaSchwank v prevádzke s čiastkovým zaťažením schopné udržať konštantnú stupeň účinnosti, spĺňajú smernicu ErP. A to už dnes.

Schwank je tak prvým výrobcom tmavých žiaričov na celom svete, ktorý kombinuje horák so zmesou plynu a vzduchu s tmavými žiaričmi. Navyše táto jednotka na trhu stavila na inteligentný spaľovací automat, ktorý môže byť integrovaný do systému zbernice: najlepší predpoklad pre rozsiahlu automatizáciu budov.

Svetová premiéra SchwankControl: Apple medzi ovládaním vykurovanie hál

Nová regulácia SchwankControl spája inovatívne regulačné komponenty s jednoduchým užívateľským rozhraním. Preč od komplexného zadávanie údajov k intuitívnemu ovládaniu menu cez dotykovú obrazovku tak, ako to poznajú používatelia zo svojich inteligentných telefónov. Novo vzniknuté užívateľské rozhranie s funkciou kalendára v skutočnom čase umožňuje rýchlu reguláciu vykurovacích zón, programovanie času smien, ale tiež jednoduchú správu prístupových práv. Integrovaný je aj internetový prehliadač umožňujúce zobrazovanie a ovládanie z každého pracoviska firemnej siete alebo odkiaľkoľvek na svete. Nová je tiež rozšírená údržbová a servisná funkcia. Vďaka nej je možné z Kolína vyvolávať základné údaje relevantné z hľadiska spotreby a servisu, prípadne tiež analyzovať chybové hlásenia vykurovania. Vďaka týmto hodnotám je možné veľa chybových hlásení odstrániť hneď z Kolína.

SchwankControl bol vyvinutý špeciálne pre svetlé a tmavé žiariče Schwank a teplovzdušné jednotky Schwank a napája zariadenia cez systém zberníc. Regulácia podrobne zobrazuje systémové parametre vykurovania a ďaleko prekračuje bežné zobrazenie zap / vyp. SchwankControl je možné integrovať do všetkých bežných zariadení pre riadenie budov. Vďaka integrovaným rozhraním umožňuje ovládanie bezproblémovo napájať externé rozšírenie ako čidlá vlhkosti, dverné spínače aj žeriavové odpojovače pre ochranu žeriavovej dráhy.

Vrátová clona: Teplo a chlad zostáva tam, kde je

Na ISH vystavuje Schwank tiež systémy vrátových clôn SchwankAir. Nový produkt zahrnutý do programu eliminuje v priemyselných stavbách nechcený prievan pri otvorených vrátach, teda vstup chladného vzduchu v zime alebo naopak v lete vstup teplého vzduchu do klimatizovaných priestorov. Vrátové clony sa považujú za doplnok k systémom vykurovania a chladenia a v prvom rade bráni zbytočný energetickým stratám a zlepšujú pracovné prostredie zamestnancov. Vrátové clony SchwankAir je možné dodávať ako vrátové clony studeného vzduchu aj ako vrátové clony teplého vzduchu.

Späť

Viac noviniek

Používajú sa riešenia na vykurovanie a chladenie haly Schwank

Schwank patrí k svetovým lídrom na trhu

Novinky, Spoločnosť

Spoločnosť Schwank je popredným špecialistom na priemyselné vykurovanie s medzinárodným pôsobením. S viac ako 90-ročnou históriou je spoločnosť Schwank známa svojimi inovatívnymi a komplexnými riešeniami pre priemyselné a komerčné budovy.

Spoločnosť Schwank predstavila na veľtrhu v Brne energetické inovácie pre priemysel

Novinky, Spoločnosť

Na tohtoročnom Medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Brne zaujala spoločnosť Schwank pozornosť návštevníkov, keď predstavila svoje najnovšie energetické inovácie a riešenia pre priemyselné a komerčné priestory. Medzi najvýznamnejšie produkty patrilo vodíkové vykurovanie, priemyselné vetranie a chladenie, elektrické infračervené žiariče a HVLS ventilátor MonsterFans.

Společnost Schwank, světový lídr v oblasti průmyslového vytápění, chlazení a větrání, oslavila 90. výročí svého založení.

Novinky, Spoločnosť

Za 90 rokov svojej existencie sa spoločnosť Schwank stala svetovým lídrom v oblasti priemyselného vykurovania a expertom na riešenia v oblasti vetrania a chladenia. V súčasnosti sa spoločnosť zameriava na transformáciu energie, takže jej hlavným zameraním sa stáva vodíkové a elektrické vykurovanie. Od tohto roku ponúka prvý 100 % vodíkový tmavý žiarič a je priekopníkom v tom, že je hlavnou silou pri prechode na obnoviteľné energie.

Schwank – Špecialista na priemyselné vykurovanie je lídrom na svetovom trhu

Novinky, Ocenenia

Popredný nemecký business magazín WirtschaftsWoche zaradil spoločnosť Schwank, špecialistu na priemyselné vykurovanie a klimatizáciu, do svojho aktuálneho rebríčka svetových lídrov na trhu. Schwank sa o tieto miesta delí s významnými spoločnosťami ako sú Adidas, Bosch, Bayer, Siemens a Henkel.

Naše ocenenia

Na čo sme hrdí

Ocenenie „Die Welt Top 100“ pre spoločnosť Schwank GmbH.
Ocenenie „The Best of German Mittelstand“ pre spoločnosťSchwank GmbH.
Ocenenie „Industriepreis 2017“ pre spoločnosť Schwank GmbH.
Ocenenie „Großer Preis des Mittelstandes“ pre spoločnosť Schwank GmbH.